لوح فشرده  مجموعه  مقالات  سایت فکرنو  هدیه ای مناسب از طرف شما  برای مدیران اساتید دانشگاه ، کارشناسان ، دانشجویان ،  معلمان،  دانش آموزان  ، کارمندان ، خانم های خانه دار  و بسیاری دیگر از علاقمندان                                                           برای خرید لوح فشرده سایت فکرنو  به بخش فروش نرم افزار مراجعه فرمایید.                                          با تشکر   گروه علمی سایت فکرنو   

   


 

چند درصد ایرانی‌ها اختراعات خود را خارج از کشور ثبت می‌کنند؟



 

   
   

www.Fekreno.org

 

 

 

 

 


 

گزارش‌های منتشر شده گویای آن است که در ۱۰ سال گذشته ۱۰۷۵ درخواست ثبت اختراع در خارج از کشور وجود داشته است. به گزارش ایسنا، طبق آنچه از سوی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور اعلام شده؛ از سال ۱۳۸۶ تا پایان نیمه اول ۱۳۹۶ بیش از هزار درخواست از سوی مخترعان کشور برای ثبت اختراعات آن‌ها در خارج از کشور وجود داشته است، اما از این میان ۷۲۶ مورد یعنی حدود دو سوم از درخواست‌های مطرح شده رد شده‌اند. البته ۳۲۷ مورد (۳۰.۴ درصد) نیز مصوب شده‌اند و در نهایت ۱۳۹ اختراع از این پروژه‌ها حاصل شده است.

 

 جدول زیر وضعیت درخواست‌هایی که در این مدت وصول شده را نشان می‌دهد:
 

 

چند درصد اختراعات تجاری‌سازی می‌شوند؟

 طبق اعلام صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران با توجه به گسترش فعالیت‌های کارگروه ثبت اختراع صندوق و افزایش کارگزاری‌های آن، در سال ۱۳۹۵ تمام طرح‌های ارسالی به "USPTO" بدون اصلاحات و در مرحله اول دارای حق ثبت اختراع شده‌اند.

از بین پتنت‌های ایرانی ثبت شده در USPTO حدود ۲۴.۸ درصد آن توسط INSF حمایت شده است. حدود ۳۱.۳ درصد از کل پتنت‌ها حداقل یک استناد دریافت کرده‌اند که سهم پتنت‌های حمایت شده توسط INSF حدود ۳۹.۵ درصد و سهم سایر پتنت‌ها ۲۸.۷ درصد است.

نکته جالب اینکه از مجموع این اختراعات تنها ۲۲ درصد آن‌ها تجاری‌سازی شده است. چند درصد طرح‌های مصوب مربوط به اساتید است؟

طبق آمار‌های استخراج شده از آخرین جلسات کمیته تخصصی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ۲۶ درصد طرح‌های مصوب سهم پژوهشگران و فناوران استان تهران و ۷۴ درصد سهم پژوهشگران دیگر استان‌ها بوده است.

 همچنین ۲۴ درصد از طرح‌های پژوهشی مصوب به اساتید با مرتبه علمی استاد، ۲۶ درصد به دانشیاران و ۵۰ درصد به استادیاران دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی سراسر کشور اختصاص یافته است.

 جدول زیر اطلاعات مربوط به چند سال گذشته در زمینه درخواست‌های ثبت بین‌المللی اختراعات را نشان می‌دهد:
 

 

 

****

 

منبع : مقاله "   چند درصد ایرانی‌ها اختراعات خود را خارج از کشور ثبت می‌کنند؟  " -برگرفته از سایت فرآرو

 

 

 

 

 

 

                       

 

 

در صورتی که علاقمند هستید خبرهای  آموزشی از طریق پیامک برای شما ارسال شود

شماره تلفن همراه خود را در خبرنامه پیامکی ثبت فرمایید

 

 

 

 

 

 





 

 

               
  برای اطلاع از به روز شدن سايت  فکرنو  ، ابتدا نام و سپس  پست الکترونيکی  خود را وارد نماييد.      

 

 

 

 

         جستجو در سايت فکر نو

 

 

 

 

 

بازگشت به صفحه اصلی  

 

 

 

 

سایت فکرنو-سایت خلاقیت ،نوآوری و کارآفرینی

wwww.fekreno.org