لوح فشرده  مجموعه  مقالات  سایت فکرنو  هدیه ای مناسب از طرف شما  برای مدیران اساتید دانشگاه ، کارشناسان ، دانشجویان ،  معلمان،  دانش آموزان  ، کارمندان ، خانم های خانه دار  و بسیاری دیگر از علاقمندان                                                           برای خرید لوح فشرده سایت فکرنو  به بخش فروش نرم افزار مراجعه فرمایید.                                          با تشکر   گروه علمی سایت فکرنو   

   


 

ده روش برای اثر بخشی بیشتر آموزش

 

   
   

www.Fekreno.org

 

 

 

 

 




در عصر متحوّل امروز ، آموزش كاركنان یك سرمایه گذاری اساسی محسوب می شود . امّا نباید فراموش كرد كه آموزش به تنهایی كافی نیست ؛ بلكه باید به روشهای اثر بخش كردن آن، توجّه داشت .

 مقاله زیر می كوشد تا شیوه های كلیدی چنین آموزشی را قبل از شروع ، حین اجرا و پس از انجام آموزش نشان دهد.


● قبل از برنامه آموزشی


▪ علّت انتخاب كاركنان را برای شركت در برنامه آموزشی و همچنین منافع پیش بینی شده آن را برای سازمان شرح دهید. این امر باعث می شود تا دورنمایی از وضعیت پرسنلی خود داشته باشند و چنین بیندیشند كه : “سازمان با آموزش من یك سرمایه گذاری برای من وخود انجام می‌دهد، بنابر این من باید سعی خود را برای شركت در این آموزش بنمایم . فایده این سرمایه گذاری تقویت مهارت های من است و سازمان نیز در جهت رقابت بیشتر و بهره وری قدم بر می دارد.“


▪ از شركت كندگان بخواهید تا در مورد فواید حاصل از برنامه صحبت كنند.بعبارت دیگر ، برای بهبود مهارت ها و رفتار خود چه فرصت هایی را در كجا جستجو می كنند؟


▪ بحث كنید و موافقت كاركنان خود را نسبت به دقّت، توجّه و شركت شان دربرنامه آموزشی جلب كنید.
▪ درنبود شركت كنندگان، كار و تكلیف لازم را تقسیم كنید. بطوریكه احساس بلاتكلیفی نكنند . این امر باعث می شود تا كاركنان ذهن خود را به دوره آموزشی متمركز كنند.
▪ اگر تعداد بیش از یك نفر است، قبل از هر چیز یك سیستم جامع بسازید. یك تیم كاری می تواند مطمئن سازد كه هم شركت كنندگان حداكثر نمره را بیاورند. هم آموزش را بفهمند.


● در حین اجرای برنامه آموزشی

▪ اگر مدّّت دوره بیش از یك روز طول می كشد، باید خلاصه ای از پیشرفت كار به اطلاع شركت كنندگان برسد. این امر می تواند به صورت یك میتینگ كوتاه ، یك تماس تلفنی در پایان روز ویا ارسال یك دور نگار باشد.
شركت كنندگان در دوره باید  تشخیص دهند كه چه نوع موادی در طول روز ارائه شده است . چه آموزش جدیدی انجام گرفته است و بطور كلّی چه نوع ارزشی در كار وجود داشته است .


▪ در مورد هر نوع دوگانگی در مطالب و یا هرگونه تردید بحث كنید. كمك كنید تا شركت كنندگان مطالب آموختنی خود را در عمل نشان دهند. سعی كنید سؤالات روشنی را فرمول بندی كنید تا در روز دیگر شركت كنندگان از مربّی خود بپرسند.


● بعد از آموزش


▪ بعد از آموزش با شركت كنندگان یك جلسه داشته باشید و موارد زیر را بررسی نمایید:
ـ چه نكات ارزشمندی در برنامه آموزشی وجود داشته است ؟
ـ در حال حاضر و تحت چه شرایطی چه كار متفاوتی انجام می دهید؟
ـ از چه زمانی رویكرد جدید را بكار می بندید؟
ـ چه پیشنهاداتی برای بهبود یا عادّی سازی دوره دارید؟
ـ چه كسی باید به این دوره خاص توجه داشته باشد؟
▪ درمورد بهبود ساختار سازمانی دوره و پیشنهادات موجود در این مورد بحث نمایید.

 

****

 

منبع : مقاله "   " نوشته  ران کوفمن - وبلاگ  تجربیات من در پروژه -برگرفته از vista.ir

 

 

 

 

                       

 

 

 

 





 

 

               
  برای اطلاع از به روز شدن سايت  فکرنو  ، ابتدا نام و سپس  پست الکترونيکی  خود را وارد نماييد.      

 

 

 

 

         جستجو در سايت فکر نو

 

 

 

خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی

 

بازگشت به صفحه اصلی  

 

 

 

 

سایت فکرنو-سایت خلاقیت ،نوآوری و کارآفرینی

wwww.fekreno.org