لوح فشرده  مجموعه  مقالات  سایت فکرنو  هدیه ای مناسب از طرف شما  برای مدیران اساتید دانشگاه ، کارشناسان ، دانشجویان ،  معلمان،  دانش آموزان  ، کارمندان ، خانم های خانه دار  و بسیاری دیگر از علاقمندان                                                           برای خرید لوح فشرده سایت فکرنو  به بخش فروش نرم افزار مراجعه فرمایید.                                          با تشکر   گروه علمی سایت فکرنو   

   


 

گفت و گو با دکتر نسترن اسدی – مدرس و مشاور خلاقیت

مجله شادکامی و موفقیت

 

   
   

www.Fekreno.org

 

 

 

 

 

لطفا بیوگرافی کامل خود را شرح دهید:


 چشمانم 49 سال پیش در سنندج به دنیا گشوده شد. متاهل و دارای یک دختر هستم. کارشناسی ریاضی، کارشناسی ارشد و دکترای مدیریت آموزشی را دارم. 28 سال افتخار مدرسی ریاضی در دبیرستانها و مراکز تربیت معلم را داشته ام. کنار تدریس در آموزش و پرورش و بحث ریاضی و آموزش آن، به تحقیقات در مورد خلاقیت و آموزش آن پرداختم. سال 1376، دبیر نمونه ی کشور و سال 1383، مدرس نمونه ی کشوری شدم. ده ها مقاله در زمینه خلاقیت و آموزش ریاضی دارم و چند پژوهش و تحقیق در آموزش ریاضی و روش های خلاق آموزش ریاضی و آموزش ابتدایی داشته ام. کتاب های ریاضیات جبرابی و شناخت و آموزش خلاقیت در مدارس و کتاب دو زبانه ی چالش در حل مساله ی ریاضی را تالیف نموده ام که کتاب ریاضیات جبرانی در سال 1379، رتبه ی اول کشوری جشنواره کتابهای درسی را کسب نمود و کتاب خلاقیت در سال 1382، به عنوان منبع آموزشی دروه های خلاقیت معلمان و پرورش خلاقیت در رایانه تعریف شده و به چاپ پنجم رسیده است. از سال 1383 تاکنون، در دبیرخانه ی راهبری ریاضی کشور و ستاد خلاقیت و نوآوری وزارت آموزش و پرورش کار کرده ام و اکنون در حوزه ی مشاوران جوان وزارتخانه فعالیت می کنم. در این فاصله نیز عضو گروه تحقیقات بین المللی Pirls و Timss بودم و عضو کمیته ی علمی کنفرانس های آموزش ریاضی کردستان و کنفرانس های خلاقیت شناسی هستم و ... اما در این بین، تدریس ریاضی را فراموش نکرده و همواره سعی می کنم در هر ترم، چند واحد تدریس ریاضی داشته باشم.

صفات بارز شما چیست؟

 شاد، فعال، خوش بین، شوخ طبع، جدی در کار، دلسوز، حساس، وفادار، خانواده دوست، دست و دلباز، شجاع، مهربان و دوستدار همه

آیا در زندگی به دنبال هدف خاصی بودید؟

 درک معنای زندگی، لذت بردن از زندگی، تکامل و حرکت بسوی انسانیت.

چه چیز در شما ایجاد انگیزه کرد که بتوانید برای رسیدن به این جایگاه تلاش کنید؟


 علاقه به یادگیری و کمک به مردم، تشویق های پدر و مادر و همسر مهربانم و دخترم، اعتقاد به این که معلم باید همواره در حال یادگیری باشد و در این مدت کوتاه عمر، از خود خطی و حرکتی به جا گذارد تا بتواند طعم جاودانگی را پیش از اینکه از دنیای فانی برود، بچشد.


چه عوامی در موفقیت شما موثر بوده اند؟


 پدر و مادرم که برای تربیت فرزندان شان، هماهنگ کار کردند و با حمایت بی دریغ شان، درخت اعتماد به نفس و ایمان را در وجود فرزندان شان کاشتند و محیطی  امن را در خانواده ایجاد کردند، اساتید و معلمانم که همواره شاگرد سپاس گزارشان خواهم ماند، دانش آموزان و دانشجویانم که با صبوری و عشق و شوق در کلاس درس حاضر شدند، دخترم مهرو که با صبوری با برنامه های کاری من همراه است و خواهر و برادران و همه ی اقوام و دوستانم که بسیار دوست شان دارم.

تا چه حد خود را انسان موفقی می دانید؟

 چون انسان خوش بین و مثبت بینی هستم، احساس می کنم در راه موفقیت، گام برمی دارم اما هرگز از عملکرد خود راضی نبوده و نیستم. امیدوارم با توکل به پروردگار به پیش بروم.

الگوی شما در زندگی چه کسانی هستند؟ چرا؟

 در هر برهه از زمان و در موقعیت های مختلف، الگوهای به خصوصی برای انسان ظهور می کند. در کودکی پدر و مادر، الگوی تمام نمای من بودند، آنان با عمل، به من شادبودن و مدارا کردن را آموختند سپس معلمانم بودند که مرا تحت تاثیر قرار دادند. زمانی که دبیر بودم، خانم دکتر زهرا گویا برایم تاثیرگذار بود و بسیاری ازدوستان دیگر، در ضمن، استاد الهی قمشه ای را نیز دوست دارم چرا که علم را می آموزد، عمل می کند، نشر می دهد، لذت زندگی را به خود و دیگران می چشاند. اوریانا فالاچی با تیزبینی اش و شل سیلوراستاین با دل نوشته های خلاقانه اش مرا تحت تاثیر قرار می دهند.

بالاترین موفقیت در زندگی شما چیست و برای رسیدن به آن چه کرده اید؟


 موفقیت در طول زندگی انسان، نسبی ست و در هر برهه ای انسان فکر می کند که به انتهای شادی و لذت خود رسیده اما بعدها آن موفقیت را زیاد نمی داند و به دنبال رسیدن به هدف دیگری ست. کسب رتبه های اول کتابم، مقاله ام، دبیر نمونه ی کشور، مدرس نمونه ی کشور، کسب جایزه ی دکتر مصاحب بعنوان آموزش گر ریاضی، شرکت در کنگره ی جهانی آموزش ریاضی در مکزیک و انتخاب بعنوان نماینده ی آموزش ریاضی در آمریکا و ژاپن برایم شادی آور بوده اما وقتی پس از 2 شبانه روز تمرین و تحقیق، زیبایی عدد 1001 را پیدا کردم و ارتباط آن را با مثلث پاسگال یافتم، واقعا موفقیت لذت بخشی بود و با تمام وجود، حس کردم که همه می توانند کاشف، مخترع و خلاق باشند؛ کافی ست شور و انگیزه و علم پایه ی آن موضوع را داشته باشند. بدون شک، بهترین موفقیت ها و لحظات زندگی انسان، وقتی ست که دریچه های جدیدی را به دنیای معرفت و عمل صالح به روی خود و دیگران می گشاید و چه زیباست خالصانه آن چه را کسب نموده، با کمال میل به دنیا ارائه دهد.

تا چه حد اطرافیان بر روی شما تاثیر داشته اند؟

 شادی و نگاه تحسین آمیز دوستان و همکاران، انگیزه را بیش تر کرده و حرکت رو به جلو را تسریع می نماید. کم محلی و بی توجهی خیلی ها نیز اعتماد به نفس مرا بیشتر می کند؛ چون با خود می گویم سهم شور و شعف و لذت آنان نیز برای من است و در دل از آنان تشکر می کنم.

بزرگ ترین و بهترین آرزوی شما چیست؟


 آموزش اندیشیدن به همه ی کودکان دنیا؛ به خصوص بچه های ایران تا بتوانند آینده را بسازند و صلح جهانی را به آیندگان نیز انتقال دهند. وقتی کودک اندیشه ورز بار بیاید، مسائل خود را به صورت فکری حل می کند و هیجانی برخورد نمی کند که این، هم قابل یادگیری و آموزش است. همیشه آرزوی سرافرازی ایران و ایرانی را داشته و امید به قرین شدن ادب، آگاهی، بینایی و همت بافطرت و استعداد ایرانیان را دارم.

عواملی که یک فرد را بعنوان کارآفرین موفق معرفی می کند، چیست؟

 اعتماد به نفس، انگیزه ی کار، همواره آموختن، قدرت مساله یابی، اقتدار، ایمان و پایداری و توکل به خدا، دانش مرتبط، تفکر، ذهن سیال و فعال، کودک قوی درون داشتن، مثبت اندیشی، داشتن هدف، استراتژی کار، مدیریت زمان، مدیریت بحران، مدیریت پس از بحران، داشتن برنامه ی منعطف و ...

هر آن چه در مورد فعالیت خودتان ناگفته مانده را شرح دهید.

فعالیت های من در آموزش خلاقیت به صورت کارگاهی در بیش تر رشته هاست .

پیشنهاد شما به خوانندگان شادکامی چیست؟

 به خوانندگان اندیشمند مجله ی شادکامی سلام می کنم و آنان را دوست صمیمی خود می دانم، چرا که دست کم با همه ی آنان یک وجه مشترک داریم و آن، علاقه به مجله ی شادکامی و موفقیت است. علاقه به این مجله یعنی اعتقاد به شادی و شور و هیجان و علاقه به زنگی و تغییر. ضرب المثلی که همواره برای خود تکرار می کنم و به آن معتقدم را به خوانندگان شریف مجله ی شادکامی نیز پیشنهاد می دهم؛ اندیشه ای بکار تا عملی درو کنی، عملی بکار تا عادتی درو کنی، عادتی بکار تا منشی درو کنی و منشی بکار تا تقدیری درو کنی.

و سخن آخر؟


 از آن که به نیمه ی فعال و سرزنده ی جامعه یعنی زنان توجهی خاص دارید، تشکر می کنم. زنان موفق در جامعه ی ما بسیارند و امیدوارم زنان ایرانی به توانمندی های خودشان پی ببرند و خود را باور کنند. چقدر خوب می شد اگر فرهنگ مطالعه در کشور بالا می رفت و برای ثانیه های عمرمان، ارزش قائل بودیم و از آن به درستی استفاده می کردیم. این طور نیست؟!

 

پست الکترونیک  جهت تماس  با خانم دکتر نسترن اسدی   : nas.asadi@gmail.com

 

****



منبع: گفت و گو  با دکتر نسترن اسدی  -انتشار   مجله ی شادکامی و موفقیت  – دیماه 89

 

 

 

 

 

                       

 

 

 

 





 

 

               
  برای اطلاع از به روز شدن سايت  فکرنو  ، ابتدا نام و سپس  پست الکترونيکی  خود را وارد نماييد.      

 

 

 

 

         جستجو در سايت فکر نو

 

 

 

خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی

 

بازگشت به صفحه اصلی  

 

 

 

 

سایت فکرنو-سایت خلاقیت ،نوآوری و کارآفرینی

wwww.fekreno.org