لوح فشرده  مجموعه  مقالات  سایت فکرنو  هدیه ای مناسب از طرف شما  برای مدیران اساتید دانشگاه ، کارشناسان ، دانشجویان ،  معلمان،  دانش آموزان  ، کارمندان ، خانم های خانه دار  و بسیاری دیگر از علاقمندان                                                           برای خرید لوح فشرده سایت فکرنو  به بخش فروش نرم افزار مراجعه فرمایید.                                          با تشکر   گروه علمی سایت فکرنو   

   

 

نگاهی به کنفرانس دوم خلاقیت شناسی ، ،TRIZ  و مهندسی و مدیریت  نوآوری ایران

و ،سایت خلاقیت ،نوآوری و کارآفرینی

   
   

www.Fekreno.org

 

 

 

 

 

 

دومین کنفرانس ملی خلاقیت شناسی در تاریخ های 12 و 13 آبان 1388 در سالن های  کنفرانس  هتل آکادمی فوتبال  در تهران برگزار شد . این کنفرانس  توانست  بار دیگر پژوهشگران و  علاقمندان  به خلاقیت  را به دور هم جمع کند.

استمرار در هر فعالیت علمی می تواند  تاثیرات ارزشمند خود را در گذر زمان  در پی  داشته باشد.با توجه به اینکه  برگزاری کنفرانس  های  علمی توسط  بخش غیردولتی کاری  سخت بوده  و تامین هزینه های آن دغدغه همیشگی  برگزار کنندگان  است اما با این وجود  برگزار شد  و علاقمندان به خلاقیت را به دور هم جمع نمود .  اصولا مشکلات مالی  می تواند  روند مستمر کنفرانس هایی که می توانند در آینده کشور تاثیرگذار باشند را  با مشکل روبرو  سازد به خصوص  که درنگاه جامعه  ، سرمایه گذاری ها باید  همراه با برداشت سریع باشد  و این نوع نگاه سبب نابودی سرمایه گذاری های آموزشی پژوهشی  خواهد بود  ،  و بر خلاف این نوع نگاه ، سرمایه گذاری های آموزشی و پژوهشی گاهی  بیش  از ده سال زمان می برند تا تاثیرات خود را برجای گذارند .یک پژوهشگر   یا یک دانشمند بزرگ یک شبه و یا یک ساله  در یک جامعه ظهور نمی  یابد ، بلکه سالها  و حتی یک نسل طول می کشد تا انسان بزرگی  در دامن جامعه رشد یابد  و تربیت شود و آن هم در جامعه ای  چنین اتفاقی می افتد که بستر های  لازم برای آموزش و پژوهش به نحو گسترده ای  فراهم باشد  . اگر بخواهیم  در آینده شاهد ظهور پژوهشگران و دانشمندان بزرگ خلاقیت در کشور  ایران باشیم  باید آماده باشیم تا هزینه های  سنگین آن را نیز بپردازیم .

ارنست دیمنه پایه گذار آموزش  و پرورش فرانسه بیان می کند : اگر ما اجازه دهیم  افکار و اندیشه های ما جاری  شود ،همچون زنجیره ای خواهد بود  که  افکار و اندیشه های جدید تری  را به همراه خود از درون ذهن انسان به بیرون خواهد کشید . در چنین کنفرانس هایی پژوهشگران فرصت می یابند  نتایج کارهای  علمی  خود را به نمایش  بگذارند و همین اتفاق  است  که زمینه  ساز ظهور اندیشه ها و افکار و حتی  سوالات  جدید تر خواهد بود  و در همین جایگاه است که خلاقیت زاده می  شود  و جرقه ها ی  آن  در ذهن انسان  پدید می آید  و باعث می شود  که انسان   دیگر آرام و قرار نداشته  و برای  رسیدن به جواب سوالات خویش  به تکاپو بیفتد  تا در نهایت بتواند به چرایی خلقت خویش  به درستی پاسخ دهد .

جمع شدن علاقمندان به خلاقیت  در یک فضای  علمی و تبادل نظر با یکدیگر  و  و کسب تجربیات  جدید تر  باعث می گردد  یک ثروت نامشهود برای جامعه در مقیاسی بزرگتر و یک ثروت نامشهود  کوچکتر  در مقیاس  فردی  ایجاد شود  و هرآنکس که در این میان بیشتر ارتباط را برقرار کرده و با علاقمندان به  تبادل نظر پرداخته است  و افکار او بیشتر مورد نقد و بررسی  واقع شده ، بخش  بیشتری  از این ثروت را  به دست آورده است  و در صورتی  که  توان علمی  لازم برای  محاسبه این ثروت وجود داشته باشد  حتی می توان ارزش  ریالی  این ثروت نامشهود را محاسبه کرد ، کاری  که امروز متخصصان در کشورهای  توسعه یافته در حال انجام آن هستند!

با برگزاری هر بار کنفرانس  خلاقیت  بر این ثروت نامشهود ملی اضافه می گردد و اگر این روند استمرار یابد می توان در سال های  آینده ، شاهد ظهور چهره هایی ماندگار در عرصه خلاقیت  کشور بود .

همچنین  در کنفرانس  دوم شاهد حضور  دو تن از نویسندگانی بودیم  که در سال 1388  شاهد چاپ اول کتاب های آنان بودیم  و این نشان می دهد  خلاقیت  به آرامی  در حال ریشه دواندن  در فرهنگ جامعه ماست . لازم است در همین جا از آقای  ناظم  بهجویا با نگارش  کتاب  روش های  خلاقیت   و آقای  حسین علی رمضانی  با نگارش کتاب  با عنوان   خلاقیت  اساس  شکوفایی و نوآوری  تشکر و قدردانی  نمود  .

در اینجا لازم است  که از برنامه ریزان و برگزار کنندگان کنفرانس  علمی  خلاقیت شناسی ، ،TRIZ  و مهندسی و مدیریت  نوآوری ایران  قدردانی  شود   که توانستند  شرایطی فراهم نمایند تا بار دیگر  باران خلاقیت  در گوشه ای  از سرزمین پهناور و بزرگ ایران  فرو ریزد تا نهال های  برآمده از خاک این سرزمین  کهن  از آن بهره گرفته  تا رشد یابند و  به درختان تنومند خلاقیت  تبدیل شوند.

 

****

منبع :  نوشتار " نگاهی به کنفرانس دوم خلاقیت شناسی ، ،TRIZ  و مهندسی و مدیریت  نوآوری ایران "-حمید میرزاآقایی-انتشار سایت فکرنو-آبا 1388

 

 

 

                       

 

 

 

 





 

 

               
  برای اطلاع از به روز شدن سايت  فکرنو  ، ابتدا نام و سپس  پست الکترونيکی  خود را وارد نماييد.      

 

 

 

 

         جستجو در سايت فکر نو

 

 

 

خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی

 

بازگشت به صفحه اصلی  

 

 

 

 

سایت فکرنو-سایت خلاقیت ،نوآوری و کارآفرینی

wwww.fekreno.org