خبر در سايت فکرنو |
|
|
تاريخ به روزرسانی :بيست و ششم بهمن ماه هشتاد و چهار
وزير علوم ، تحقيقات و فن آوری ، تهيه و تدوين سند راهبردی فرا بخشی پژوهشی و فن آوری کشور و آيين نامه حمايت از مخترعان و نوآوران را از مهمترين برنامه های اين وزارتخانه در حمات از توسعه پژوهش در کشور عنوان کرد. دکتر محمد زاهدی که روز سه شنبه در نوزدهمين جشنواره بين المللی خوارزمی سخن می گفت ، با اشاره به تشکيل بنياد نخبگان با حمايت معاون اول رئيس جمهور گفت : اعضای حقيقی هيات امنای بنياد طی دو هفته آينده در شورای عالی انقلاب فرهنگی مشخص شده و اين بنياد برای حمايت از نخبگان و پژوهشگران به طور جدی وارد صحنه می شود . وی حمايت از جشنواره جوان خوارزمی چه در بخش دانشجويی و چه در بخش دانش آموزی را از کارهای در حال پيگيری برای تقويت تحقيق و پژوهش در کشور بيان کرد و افزود: اين امر برای آينده کشور بسيار حائز اهميت است . وزير علوم با اشاره به تشکيل دبيرخانه شورای عالی علوم ، تحقيقات و فناوری در معاونت پژوهشی وزارت علوم اظهار اميدواری کرد که دومين جلسه شورای عالی در اسفند ماه سال جاری تشکيل شود. دکتر زاهدی در ادامه از تدوين آيين نامه ای برای حمايت از نوآوران و مخترعان خبر داد گفت : اين آيين نامه به زودی تقديم دولت می شود و بدين ترتيب حمايت از دانشمندان ، مخترعين و مبتکرين وارد مرحله جديدی می شود. ضمن اين که تدوين قانون ثبت مالکيت اختراع نيز در دست بررسی است . وی به ايجاد جشنواره فارابی اشاره کرد و گفت : با راه اندازی جشنواره فارابی که آيين نامه آن تقديم دولت شده تحقيقات علوم انسانی به ويژه در زمينه های کاربردی وارد مرحله جديدی خواهد شد . دکتر زاهدی با اشاره به ضرورت توجه بيشتر به تحقيقات کاربردی در حوزه فنی ، مهندسی ، علوم پزشکی ، علوم پايه و مباحث علوم تجربی خاطرنشان کرد: در جشنواره بين المللی خوارزمی هم توجه بيشتری به تحقيقات کاربردی شده است که البته اين به معنای بی توجهی به علوم بنيادی نيست . وی افزود : با هدف توجه بيشتر به تحقيقات کاربردی تعريف و ايجاد رشته های ميان رشته ای به ويژه در دوره های تحصيلات تکميلی در حال اجراست که اين رشته های جديد کاملا کاربردی و مطابق با نياز کشور هستند. وزير علوم خاطرنشان کرد: در تدوين آيين نامه جديد ارتقای اساتيد نيز تلاش می شود تا اين آيين نامه به ترتيبی به تصويب برسد که تحقيقات کاربردی در آن از جايگاه ويژه ای برخوردار شوند.
مجموعه طرح های منتخب ، همزمان با برپايی سومين جشنواره کارآفرينی شيخ بهايی در "بورس ايده " کشور ارايه می شوند. دکتر کوروش خسروی ، دبير " سومين جشنواره کارآفرينی شيخ بهايی " با اعلام اين خبر گفت : بورس ايده به عنوان يک بازار که در آن ارايه دهندگان طرح و متقاضيان " سرمايه گذاران " حضور دارند ، در سه بخش -طرح های کسب و کار ، طرح های فناوری و طرح های اجرايی- فعاليت دارد. وی با اشاره به اينکه " بورس ايده " از سازو کاری رسمی برخوردار بوده و دربرگيرنده ضمانت اجرايی و قانونی است ، ياد آور شد : شورای سياستگذاری بورس ايده در راس آن وجود دارد که متشکل از نمايندگان بخش های خصوصی و دولتی بوده و هسته اصلی بورس ايده را تشکيل می دهند. خسروی اظهار داشت : بورس ايده که يکی از بخش های جشنواره کارآفرينی شيخ بهايی است ، رفته رفته نقش خود را در ميان طراحان و سرمايه گذاران داخل و خارج کشور پررنگ تر می سازد. دبير سومين جشنواره کارآفرينی شيخ بهايی گفت : در جشنواره سوم ، خريد و فروش سهام شرکت های کوچک توسط (SMES) نيز ممکن بوده و آن گروه از شرکت های نوپا و در حال رشد که بر اساس يک فناوری جديد شکل گرفته اند ، می توانند برای جلب سرمايه گذار بخشی از سهام خود را عرضه کنند. وی هدف نهايی از برگزاری بورس ايده را به وجود آوردن بازار دايمی که از ساز و کار حقوقی و قانونی به طور کامل برخوردار است ، مطرح کرد. " سومين جشنواره کارآفرينی شيخ بهايی " با هدف ترويج و توسعه فرهنگ خلاقيت ،نوآوری و کارآفرينی و نيز شناسايی و تشويق ايرانيان کارآفرين سراسر جهان از سوی شهرک علمی -تحقيقاتی اصفهان در هتل عباسی اصفهان برپا می شود . علاقمندان به کسب اطلاعات بيشتر به پايگاه اينترنتی اين جشنواره به نشانی www.shef.ir مراجعه کنند.
گروه جامعه : بانک جهانی در تازه ترين گزارش خود اعلام کرد: سالانه سيصد هزار نفر که عمدتا شامل افراد تحصيلکرده و کارگران ماهر هستند، از ايران به خارج مهاجرت می کنند و ايران از لحاظ فرار مغزها ، در رتبه پانزدهم جهان قرار دارد. بر اساس اين گزارش ، سه کشور انگليس ،فليپين و هند به ترتيب در رتبه های اول تا سوم جهان از نظر حجم مهاجرت اتباع خود به خارج قرار گرفته اند.تعداد افراد مهاجر از اين سه کشور به خارج به ترتيب 44/1 ، 12/1 و 03/1 ميليون نفر در سال عنوان شده است . مکزيک ،آلمان ، چين ، کره جنوبی ، کانادا ، ويتنام ، لهستان ، آمريکا ،ايتاليا ،کوبا و فرانسه نيز رتبه های چهارم تا چهاردهم را به خود اختصاص داده اند. در پايان اين گزارش نسبت به مهاجرت روزافزون شهروندان ايرانی به خارج کشور و سرنوشت نامطلوب اکثر آنها در خارج هشدار داده شد و آمده است ، ايرانيان تحصيلکرده ای که به خارج مهاجرت می کنند همچون مهاجران ديگر کشورهای در حال توسعه اغلب با وضعيت اسفباری در کشور مقصد خود مواجه می شوند. بر اساس اين گزارش ،تنها 34 درصد از ايرانيان تحصيلکرده ای که با مدرک ليسانس به خارج مهاجرت می کنند ، می توانند شغلی متناسب با تحصيلات و در شان خود پيدا کنند.
کاربران عزيزی که از طريق اينترنت به سايت فکر نو مراجعه نموده اند از طريق مرورگرهای زير از خدمات اين سايت بهره مند شده اند:
باشگاه خلاقيت پروری ( http://creativity.schoolnet.ir ) با همکاری انجمن توسعه خلاقیت دانشگاه صنعتی شريف ( http://mehr.sharif.edu/~creativity ) اولين دوره آموزش الکترونيکی خلاقيت را با نام يادآوری خلاقيت برگزار می کند. علاقمندان می توانند با مراجعه به سايت http://www.schoolnet.ir/courses در اين کلاس ثبت نام کنند. شايان ذکر است که مطالب اين دوره ، شنبه ها و سه شنبه ها به روز می شود و کلاس ها شامل تمرين ، کارگاه ، منابع مطالعاتی ، امتحان و ديگر موضوعات مرتبط می باشد که کليه قسمت ها خلاقانه طراحی شده است . در ضمن شرکت در اين کلاس برای عموم آزاد و رايگان است .
اين سايت با حمايت دبيرخانه شورای عالی اطلاع رسانی راه اندازی شده است و دارای اهداف زير می باشد : -توسعه ارتباطات و اطلاعات زنان کارآفرين در سطح ملی ، منطقه ای و جهانی -ايجاد فضای اطلاعاتی و ارتباطاتی مناسب برای جوانان علاقمند و ورود در فرآيند کارآفرينی .موضوعات اين سايت شامل موارد زير می باشد: اخبار ،مقالات ، سايت های مرتبط، قوانين و مقررات ، بحث و تبادل نظر ،بخش مشاوره،طرح کسب و کار،دوره های آموزشی و زنان کارآفرين . آدرس سايت شبکه زنان کارآفرين http://www.wenet.ir
|
|
|
برای اطلاع از به روز شدن سایت فکر نو ، پست الکترونیکی خود را وارد نماييد |
خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی
تبليغات شما در صفحات سايت فکر نو |
|
|
|
|
|
سایت فکرنو-سایت خلاقیت ،نوآوری و کارآفرینی
خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی