لوح فشرده  مجموعه  مقالات  سایت فکرنو  هدیه ای مناسب از طرف شما  برای مدیران اساتید دانشگاه ، کارشناسان ، دانشجویان ،  معلمان،  دانش آموزان  ، کارمندان ، خانم های خانه دار  و بسیاری دیگر از علاقمندان                                                           برای خرید لوح فشرده سایت فکرنو  به بخش فروش نرم افزار مراجعه فرمایید.                                          با تشکر   گروه علمی سایت فکرنو   

   

 

دختری با انگشت های پرنده

سایت فکرنو ،سایت خلاقیت ،نوآوری و کارآفرینی

   
   

www.Fekreno.org

 

 

 

 

 

فکرش را بکنيد که يک بچه دبستانی بتواند  کتابی بنويسد  که بزرگترها برای خواندنش سرودست  بشکنند . ادورا اسويتاک  چنين بچه ای است .شهرت داستان های ادورا ، نويسنده هفت ساله ای  که حجم داستان ها ، اشعار و مقالات او  در سال گذشته به  330 هزار کلمه  رسيده است .ناشران بين المللی را  به بستن قرار داد  با او تشويق کرده است .انگشت های پرنده نام  اولين کتاب اوست  که اکتبر سال جاری توسط انتشارات Action Publishing  در آمريکا  منتشر  شد . اين کتاب سيصد صفحه ای  شامل چهار بخش  است  که نه داستان تاريخی  و حادثه ای  آدورا ، مقاله های او  درباره نوشتن و  عقايد او درباره سياست  ،مذهب و آموزش  دربرمی گيرد . همچنين مجموعه ای از اشعار  اوليه  او هم  ضميمه  اين کتاب است . منتقدان گفته اند آنچه اين نويسنده کوچک را از هم سن و سالان خودش متمايز می کند ، تعداد آثارش  نيست  بلکه ميزان تاثير گذاری  و کيفيت  آنهاست .آدورا در آثارش با مهارت تمام  از تکنيک های جديد  داستان نويسی برای خلق  مضمون های پيچيده  استفاده می کند  و و اژه های مختص  به خودش  را نيز چاشنی  آن می کند.او به خواندن  کتاب های تاريخی  علاقه زيادی دارد بنابراين عجيب نيست  که يک داستان او در مصر  اتفاق بيفتد و ديگری به رنسانس بپردازد.جالب است  که  تمام اين داستانها با زبان طنز و ديالوگ های  کودکانه او نوشته شده است .

شهرت اين نويسنده  هفت ساله به کشورهای ديگر  از جمله چين  هم رسيده، به طوری که  انتشارات  ترجمه و نشر چين  که يک ناشر معتبر در پکن است  قرار دادی را برای  چاپ  کتاب انگشت های پرنده به زبان چينی او منعقد کرده است . اين کتاب قرار است  در آغاز  سال آينده  در چين منتشر شود  و بدين ترتيب آدورا  جوان ترين  نويسنده ای  است  که ناشران  بين المللی  با او قرار داد  بسته اند .اگر کنجکاويد بدانيد يک دختر نويسنده  چطور به دنيا نگاه می کند ، گفتگوی CHN  با او را بخوانيد. 

چطوری  فهميدی در نوشتن  شعر و داستان  استعداد  داری  و چطور  يادگرفتی  که به روش  درستی آنها را بنويسی؟

بعد از خواندن  چند  شعر از  سيلوراستاين  من هم  سعی  کردم  شعر بگويم . داستان نويسی را از چهار  سالگی  شروع کردم .البته فکر نمی  کنم اين  شکل  نوشتن  کاملا طبق روش  های  درست  و داستان  نويسی  باشد.

بيشتر به چه موضوعاتی برای  مطالعه علاقه داری  ؟

بيشتر  از همه  به کتابهای تخيلی  و تاريخی   علاقه دارم.

نويسنده مورد  علاقه  ات  کيست ؟

تعداشان  زياد است  و تقريبا  غيرممکن است  که فقط نام يکی را ببرم.جين يِولن  نويسنده  کتاب های  دختری  در  قفس  ، دلقک  ملکه  و بسياری کتاب های  جذاب  ديگر، از نويسندگان مورد  علاقه من  است .چون داستان های  تاريخی می نويسد  و من  می  توانم  از آنها درباره  واقعيت های  تاريخی  چيزهای زيادی  ياد بگيرم .تامورا پيرس  نويسنده  ديگری  است  که به خاطر  تخيل زيبای آثارش  به آنها علاقه دارم. به آثار کريستوفر پائولينی  نويسنده کتاب اراگون  و الدست  هم  علاقه دارم چون  قدرت زيادی  در ايجاد  تعليق  در صحنه های هيجان  انگيز  دارد و اين باعث می  شود  داستان هايش  عجيب  و جالب  باشند.

بيشتر دوست داری  درباره چه موضوعاتی  بنويسی ؟

دوست دارم  داستان های  تخيلی و تاريخی  بنويسم  و بعضی وقت ها  هم يکی دو داستان درباره دنيای  معاصر می نويسم .

چرا بيشتر موضوعات  سياسی و تاريخی  را برای  نوشتن  انتخاب می  کنی ؟

من  به هر دو موضوع  خيلی  علاقه  دارم  چون به نظرم  خيلی  جالب و آموزنده می آيند.شايد  هم به اين خاطر باشد  که کتاب های  سياسی و تاريخی را بيشتر از کتاب های  ديگر خوانده ام .

کسی در نوشتن کمکت نمی کند؟

مادرم خيلی به نوشتن تشويق می کند و فليسا ، ويراستار من هم کمکم می کند که اشتباهات کوچکم را در دستور زبان و جمله سازی برطرف کنم  اما خودم  دوست دارم يک نويسنده  مستقل باشم .

چند ساعت در روز را صرف نوشتن می کنی ؟

معمولا يک ساعت صبح و يک  ساعت  هم  شب .بعضی  روزها  هم می  شود  که چيز زيادی  نمی نويسم ولی در عوض  وقتم را  صرف خواندن ،نقاشی کردن و کارهای ديگر می کنم .

درباره مليت ها و نژادهای ديگر  چه احساسی داری ، بيشتر  درباره کدامشان می خوانی  يا می  نويسی ؟

به نظر من  همه مليت ها  و نژادها  با هم يکی  هستند. خب ، من بيشتر درباره  کشورهای  اروپايی می  نويسم  چون امپراطوری ها و انقلاب های  بيشتری  در آنها  وجود داشته است .

نظرت درباره ايران و مردم ايران چيست ؟

من احترام زيادی  برای  سرزمين  و مردم  شما قائلم ، ايرانی ها  سهم بزرگی  در تاريخ تمدن  بشر داشته اند.درباره ايران  اطلاعات زيادی  ندارم  اما اين را می دانم  که در دوران باستان  نام آن پرشيا  بوده است .خيلی  دوست دارم  بيشتر درباره  ايران و فرهنگ  ايرانی  بدانم .

چرا نام کتابت  را انگشت های  پرنده گذاشته ای ؟  بيشتر درباره کتابت  توضيح بده .

نامش را انگشت های پرنده گذاشتيم  چون من می توانم  در يک دقيقه  هشتاد کلمه  تايپ کنم  و انگشت هايم واقعا پرواز می کنند .کتاب انگشت های پرنده  شامل نه داستان ، چند شعر قديمی ، راهنمايی هايی برای والدين  ومعلمان  که من و مادرم  نوشته ايم  و يک گفت و گو  با من در آخر  کتاب است .اين کتاب تقريبا  سيصد صفحه  است و بيشتر از 102 هزار کلمه در آن وجود دارد.

ناشر چينی  کتابت چطور؟ از استعداد تو  اطلاع پيدا کرد؟

نمايندگی  کتابم در چين  متن کتابم را به آن ناشر  چينی  در پکن  تحويل داد و آنها آن را خواندند

ناشران بين المللی  ديگری  هم به تو پيشنهاد چاپ کتابت  را در کشورشان  داده اند؟

اخيرا داريم با يک نمايندگی  کتاب ديگر در فرانسه کار می کنيم .دوست دارم کتابم  در کشورهای  ديگر ، مثلا  کشور شما هم چاپ شود. آن وقت  بچه های بيشتری  در جهان  به نوشتن  تشويق می  شوند  و بيشتر هم  همديگر را درک می کنند.

واکنش  همکلاسی هايت  در مقابل نوشته هايت چيست ، دوستشان  دارند؟

همکلاسی هايم  زياد نوشته های  مرا نمی خوانند ولی من و مادرم معمولا داستان هايم را برای  آنها تعريف می کنيم .انگار آنها بيشتر دوست دارند  اين داستان ها  را بشنوند  تا بخوانند.

در آينده  دوست داری چکار کنی ، می خواهی  نويسندگی را به عنوان  حرفه ات ادامه  دهی ؟

بله دوست دارم نويسندگی  را ادامه  دهم  و تدريس  هم به نظر  من  خيلی  جذاب است .

چه توصيه ای  برای  بچه هايی داری که دوست دارند  در آينده نويسنده   شوند ؟

به آنها می  گويم  که هميشه  بگذارند  خلاقيتشان  جاری  شود .فقط بگذارند  افکارشان  روی  کاغذ  يا کامپيوتر بيايد! نگران اشتباه  نباشند فقط بيشتر بنويسند!

برای اطلاعات بيشتر درباره اين نويسنده به وب  سايت  شخصی او مراجعه کنيد  www.adorasvitak.com

****  

منبع :   مقاله " دختری با انگشت های پرنده " ضميمه جام جم - سه شنبه  8 آذر 1384

 

 

 

 

 

 

                       

 

 

 

 





 

 

               
  برای اطلاع از به روز شدن سايت  فکرنو  ، ابتدا نام و سپس  پست الکترونيکی  خود را وارد نماييد.      

 

 

 

         جستجو در سايت فکر نو

 

 

 

خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی-خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی

 

بازگشت به صفحه اصلی  

 

 

 

 

 

 

سایت فکرنو-سایت خلاقیت ،نوآوری و کارآفرینی

wwww.fekreno.org

 خلاقیت-نوآوری -کارآفرینی